Onze afstudeerstudent Annika stelt zich voor…

Hoi!

Mijn naam is Annika Holtewes. Ik ben student bij NHL Stenden waar ik Communicatie & Multimedia design studeer. Op dit moment ben ik bezig met afstuderen en daarvoor heb ik de opdracht van Living Lab Fryslân gekregen om een multimediaal product te bedenken waarmee we de boeren enthousiaster kunnen maken voor natuur inclusieve methoden. Elke week ben ik aanwezig bij het teamoverleg en ik merk dat het echt een betrokken organisatie is die tevens over enorm veel kennis beschikt.

Ik ben voor deze opdracht vooral gericht op de doelgroep Boeren en het valt mij op dat de kennisbehoefte van de boer en het aanbod van Living Lab eigenlijk naadloos op elkaar aansluit.

Om ervoor te zorgen dat ook boeren die nog niet samenwerken met Living Lab Fryslân te weten komen wat de organisatie voor ze kan betekenen, is een van mijn eindproducten een informatieve animatie. Hierin leggen we uit wat Living Lab Fryslân doet en hoe mooi en goed het kan zijn om als boer meer met methoden te werken die zowel goed zijn voor het bedrijf als voor de natuur.

Op dit moment zit ik nog volop in het proces, maar begin januari rond ik dit project af en is het eindresultaat te zien!